5 Simple Techniques For diş beyazlatma fiyat

Wiki Article



Herhangi bir anestezik durum gerekmeden işlemi uyguluyoruz. Acıbadem diş sağlığı kliniği olarak bembeyaz dişlere kısa sürede kavuşmanızı sağlıyoruz.

Bu uygulama dişlerde oksidasyon pinküksiyon tepkimesiyle bir beyazlık etkisi elde etmeyi sağlıyor. Oksijenin açığa çıkmasını sağlayan özel jel materyaller kullanılıyor. Böylelikle dişlerde istenmeyen renklenmeye ve lekelenmelere yol açan maddelerin renksiz olan substanslar ile yer değiştirmesi sağlanıyor.

Hangi yöntemin tercih edildiğine bağlı olarak diş beyazlatma işleminin nasıl uygulandığı da değişebiliyor. Ancak temelinde benzer bir sistemle dişlerde beyazlık etkisinin yakalandığını söyleyebiliriz.

Diş beyazlatma acılı bir işlem değildir. Beyazlatma işlemi sonrası dişlerde hassasiyet ya da soğuğa ve sıcağa karşı tepkime söz konusu olabilir ancak birkaç gün içinde bu hassasiyet gidecektir.

Ağız hijyenine gereken önemin verilmemesi diş ve diş eti sağlığının kaybedilmesinin yanı sıra dişlerde renklenmelere de sebep olabilmektedir.

Magnezyum, kalsiyum ve fosforla birlikte, dişlerin yapısında bulunan elementlerden biridir. Dişin kendi doğasında bulunan bu elementi ve son zamanlarda diş hekimlerinin de diş bakımı için önermekte olduğu potasyum elementini içerisinde bulunduran muz kabuğu, diş sağlığı açısından faydalıdır.

Diş yapısına etki etmeyen bir işlemdir. Kliniğimizde uzman doktorlarımız tarafından yapılan diş beyazlatma ankara beyazlatma işlemi estetik açıdan önem taşıyan bir durumdur.

Hassas dişler için profesyonel bir diş temizleme seansı uygulanmaktadır. Daha önce yapılan diş beyazlatma uygulamalarını instagram adresimizden takip edebilirsiniz.

Diş beyazlatma fiyatları bu konuda akla ilk gelen sorulardan biri olsa da dilerseniz önce dişler neden sararır ve sararmış dişler nasıl eski beyaz haline getirilebilir ona bakalım.

Diş beyazlatma kalemi zararları ya da diş beyazlatma jeli gibi ürünlerin gözlemlenmiş olan herhangi bir zararlı yönleri ya da yan etkileri bulunmamaktadır. Uzun yıllardır son derece etkili sonuçlar verebilmeleri ile bilinen diş beyazlatma yöntemleri temelde iki tipe ayrılırlar. Bu yöntemlerden ilki olan ofis tipi yöntem diş beyazlatma uygulamalarında hasta bir diş hastanesi, bir ağız ve diş sağlığı merkezi ya da uzman bir diş hekiminin ofisi gibi klinik ortamlarda işlem görürler.

Dişlerinizdeki sarı lekeleri gidermek için one çay kaşığı karbonat ile yarım limon suyunu diş beyazlatma ürünleri karıştırın. Üzerine two damla zeytinyağı ilave edin ve macun kıvamına gelene kadar karıştırmaya devam edin.

AVM’lerdeki solüsyonlardaki kimyasallardan uzak durmak ve profesyonel diş beyazlatma randevuları istemiyorsanız, işe yaradığı kanıtlanmış bir avuç evde tedavi yöntemi vardır.

Düzenli olarak bu diş macunuyla dişlerinizi fileırçalamanız halinde dişlerinizin kısa sürede beyazlamasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu karışımın diş etlerinizi de koruyacağını belirtelim.

Dişin mine tabakasını ya da dentini etkileyen amelogenesis imperfecta, dentinogenesis imperfecta gibi bazı yapısal sorunların olması

Report this wiki page